2°C | Amsterdam

Aannemersbedrijf Dozy koopt ‘De Strip’ Den Oever

DEN OEVER – Waddenpoort Den Oever kent verschillende onderdelen. Eén van die onderdelen is de ontwikkeling van het gebied tussen de Havenweg en de N99, bekend onder de naam ‘de Strip’
Na de vestiging van de Dekamarkt is het lang stil geweest. Dit betekent niet dat er niet gewerkt is aan het promoten van het gebied en het zoeken naar kandidaten voor de beschikbare grond. Want eind mei is het restant van het terrein tussen de brandweerkazerne en de ingang naar het parkeerterrein van de Dekamarkt in optie gegeven. Aannemersbedrijf Dozy uit Den Helder heeft voor dit gebied formeel het recht van eerste koop via een overeenkomst verkregen en betaalt daarvoor een marktconforme vergoeding.
Wethouder Meskers: “Het college is opgetogen over deze stap. Het feit dat een marktpartij zich verbindt aan Waddenpoort Den Oever onderstreept de potentie van de locatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat de ontwikkeling snel een verder vervolg krijgt.”

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.