Aannemersbedrijf Dozy koopt ‘De Strip’ Den Oever

DEN OEVER – Waddenpoort Den Oever kent verschillende onderdelen. Eén van die onderdelen is de ontwikkeling van het gebied tussen de Havenweg en de N99, bekend onder de naam ‘de Strip’
Na de vestiging van de Dekamarkt is het lang stil geweest. Dit betekent niet dat er niet gewerkt is aan het promoten van het gebied en het zoeken naar kandidaten voor de beschikbare grond. Want eind mei is het restant van het terrein tussen de brandweerkazerne en de ingang naar het parkeerterrein van de Dekamarkt in optie gegeven. Aannemersbedrijf Dozy uit Den Helder heeft voor dit gebied formeel het recht van eerste koop via een overeenkomst verkregen en betaalt daarvoor een marktconforme vergoeding.
Wethouder Meskers: “Het college is opgetogen over deze stap. Het feit dat een marktpartij zich verbindt aan Waddenpoort Den Oever onderstreept de potentie van de locatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat de ontwikkeling snel een verder vervolg krijgt.”
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs