Acties tegen motorbendes, ook invallen in Den Helder

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Regionieuws – Bij huiszoekingen op negentien locaties in het land zijn vrijdag na de vechtpartij tussen leden van de motorclubs Mongols en Hells Angels vuurwapens, drugs en vals geld gevonden. In Noord-Holland werden invallen gedaan verdachten in Haarlem, IJmuiden, Alkmaar en Den Helder.
Dat heeft de politie zondagmiddag bekendgemaakt naar aanleiding van een diepgaand onderzoek naar arrestanten die donderdagavond bij een politieactie bij hotel Van der Valk in de Rotterdamse wijk Blijdorp werden aangehouden. Aan de vechtpartij deden circa dertig leden van de motorbendes mee, onder wie ook Noord-Hollanders. Van hen zijn 23 aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.
Behalve bij verdachten in de eerder genoemde Noord-Hollandse steden werden ook in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Oostrum, Berkenwoude, Gouda, Baarn en Delft invallen gedaan.  Naast woningen werd ook een winkelpand doorzocht. Daarbij werden vuurwapens, munitie, slag-, (stroom)stootwapens en messen in beslag genomen. Verder vond men drugs, een bedrag van 55.000 euro en een hoeveelheid vals geld.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category