Acties tegen motorbendes, ook invallen in Den Helder

Regionieuws – Bij huiszoekingen op negentien locaties in het land zijn vrijdag na de vechtpartij tussen leden van de motorclubs Mongols en Hells Angels vuurwapens, drugs en vals geld gevonden. In Noord-Holland werden invallen gedaan verdachten in Haarlem, IJmuiden, Alkmaar en Den Helder.
Dat heeft de politie zondagmiddag bekendgemaakt naar aanleiding van een diepgaand onderzoek naar arrestanten die donderdagavond bij een politieactie bij hotel Van der Valk in de Rotterdamse wijk Blijdorp werden aangehouden. Aan de vechtpartij deden circa dertig leden van de motorbendes mee, onder wie ook Noord-Hollanders. Van hen zijn 23 aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.
Behalve bij verdachten in de eerder genoemde Noord-Hollandse steden werden ook in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Oostrum, Berkenwoude, Gouda, Baarn en Delft invallen gedaan.  Naast woningen werd ook een winkelpand doorzocht. Daarbij werden vuurwapens, munitie, slag-, (stroom)stootwapens en messen in beslag genomen. Verder vond men drugs, een bedrag van 55.000 euro en een hoeveelheid vals geld.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs