2°C | Amsterdam

Acties tegen motorbendes, ook invallen in Den Helder

Regionieuws – Bij huiszoekingen op negentien locaties in het land zijn vrijdag na de vechtpartij tussen leden van de motorclubs Mongols en Hells Angels vuurwapens, drugs en vals geld gevonden. In Noord-Holland werden invallen gedaan verdachten in Haarlem, IJmuiden, Alkmaar en Den Helder.
Dat heeft de politie zondagmiddag bekendgemaakt naar aanleiding van een diepgaand onderzoek naar arrestanten die donderdagavond bij een politieactie bij hotel Van der Valk in de Rotterdamse wijk Blijdorp werden aangehouden. Aan de vechtpartij deden circa dertig leden van de motorbendes mee, onder wie ook Noord-Hollanders. Van hen zijn 23 aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.
Behalve bij verdachten in de eerder genoemde Noord-Hollandse steden werden ook in Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Oostrum, Berkenwoude, Gouda, Baarn en Delft invallen gedaan.  Naast woningen werd ook een winkelpand doorzocht. Daarbij werden vuurwapens, munitie, slag-, (stroom)stootwapens en messen in beslag genomen. Verder vond men drugs, een bedrag van 55.000 euro en een hoeveelheid vals geld.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.