Action heeft lak aan duurzaamheid

Hollands Kroon – Dit meldt Rank A Brand, die 700 bedrijven in Nederland beoordeelde op hun duurzaamheid. De onderzochte bedrijven komen uit de electronicasector, de voedingsindustrie en de kledingsindustrie, en er werd vooral gekeken naar de arbeidsomstandigheden en de duurzaamheid bij de productie in lagelonenlanden.
Directeur Radboud van Delft laat weten dat Action wel bedroevend laat scoort in deze lijst, met een score van 4 van de te behalen 36 punten staat Action stijf onderaan de ranglijst van duurzame bedrijven.
Action heeft kennisgenomen van het onderzoek en zal later vandaag met een persbericht naar buiten komen waarin zij reageren op dit onderzoek.  Ruim 60% van de Nederlandse huishoudens komen regelmatig bij Action over de vloer, cijfers die vergelijkbaar zijn met supermarktketens als Lidl en de Jumbo. Maar de concurrentie zit niet stil, winkels als de Voordeelshop en de Big Bazar timmeren stevig aan de weg en openen meer en meer winkels.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs