2°C | Amsterdam

Action heeft lak aan duurzaamheid

Hollands Kroon – Dit meldt Rank A Brand, die 700 bedrijven in Nederland beoordeelde op hun duurzaamheid. De onderzochte bedrijven komen uit de electronicasector, de voedingsindustrie en de kledingsindustrie, en er werd vooral gekeken naar de arbeidsomstandigheden en de duurzaamheid bij de productie in lagelonenlanden.
Directeur Radboud van Delft laat weten dat Action wel bedroevend laat scoort in deze lijst, met een score van 4 van de te behalen 36 punten staat Action stijf onderaan de ranglijst van duurzame bedrijven.
Action heeft kennisgenomen van het onderzoek en zal later vandaag met een persbericht naar buiten komen waarin zij reageren op dit onderzoek.  Ruim 60% van de Nederlandse huishoudens komen regelmatig bij Action over de vloer, cijfers die vergelijkbaar zijn met supermarktketens als Lidl en de Jumbo. Maar de concurrentie zit niet stil, winkels als de Voordeelshop en de Big Bazar timmeren stevig aan de weg en openen meer en meer winkels.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.