Afbouw tweede sporthal ’t Veld vordert gestaag

’t VELD – De afbouw van de tweede sporthal op Sportpark De Kogge vordert gestaag. De meeste puien zijn in de kozijnen geplaatst zodat het geheel nagenoeg wind en waterdicht begint te geraken. Het plaatsen van de binnenwanden is nagenoeg gereed zodat die hierna ook afgewerkt kunnen worden.

Ook het aanleggen van Electra, CV en andere installaties is in volle gang en waarschijnlijk is de vloer in, en de nieuwe hal ook droog genoeg om de sportvloer de komende weken aan te brengen. Ook de vloer in de vertrouwde hal ’t Zijveld waar VZV-Handbal hun thuiswedstrijden zal blijven spelen  krijgt voor de eerste thuiswedstijd van Dames 1 nog een grondige onderhoudsbeurt.

Of er nog een tweede tribune zal worden geplaatst zijn de meningen verdeeld, deze ruimte zou ook nog ruim voldoende staanplaatsen kunnen bieden mocht het nodig zijn. Kortom er moet nog wel veel gebeuren maar het einde komt inzicht en de officiële opening naderbij.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs