Afsluiting Kerkwegbrug Anna Paulowna op 12, 13 en 14 april

Anna Paulowna – In verband met werkzaamheden wordt de Kerkwegbrug in Anna Paulowna op 12, 13 en 14 april afgesloten voor al het verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers.

Wat gaat er gebeuren?

Eerst wordt de tijdelijke brug verwijderd. Dan wordt de ballast in de balansconstructie en het val verwijderd. Vervolgens wordt de noodbrug teruggeplaatst en aan weerszijden verbreed met een voet-fietsstrook

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs