2°C | Amsterdam

Alzheimer Café Schagen

NOORDKOP – Woensdagavond 13 oktober organiseert Alzheimer Nederland wederom een Alzheimer Café in Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan in Schagen. Het restaurant is dusdanig  ingericht dat u op een veilige afstand elkaar kunt ontmoeten, informatie uit kunt wisselen en er aan de aanwezige professionals vragen gesteld kunnen worden.

Het onderwerp van de avond is: Verschillende vormen van dagbesteding. Hoe goed is dagbesteding voor iemand met dementie & hoe is het voor de thuisblijver? Het gaan naar een dagbesteding lijkt soms DE oplossing maar roept vaak weerstand op. De juiste keuze voor een dagbesteding is daarom belangrijk. Wat voor de ene persoon fijn is, kan voor de andere persoon een straf zijn. Het moet wel leuk blijven!

Drie initiatiefnemers van dagbestedingen uit de regio komen vertellen hoe het bij hen is.

  • Marloes Oudeman Dagbesteding Thuisbij, Schagen
  • Erik Vroege Zorgatelier De Iep, Sint Maarten
  • Susanne Stammes Zorgboerderij An de Morrebok, ‘t Veld

Op de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien. Er is een bibliotheektafel met allerlei boeken over dementie die u kunt lenen.

Inloop 19:15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. De toegang is gratis.

In verband met het beperkt aantal bezoekers dat ontvangen mag worden, is het noodzakelijk dat u zich aanmeld via [email protected] of per telefoon: 06 2237 2553 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Rensing (06 2237 2553).

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.