Alzheimer Café Schagen

NOORDKOP – Woensdagavond 13 oktober organiseert Alzheimer Nederland wederom een Alzheimer Café in Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan in Schagen. Het restaurant is dusdanig  ingericht dat u op een veilige afstand elkaar kunt ontmoeten, informatie uit kunt wisselen en er aan de aanwezige professionals vragen gesteld kunnen worden.

Het onderwerp van de avond is: Verschillende vormen van dagbesteding. Hoe goed is dagbesteding voor iemand met dementie & hoe is het voor de thuisblijver? Het gaan naar een dagbesteding lijkt soms DE oplossing maar roept vaak weerstand op. De juiste keuze voor een dagbesteding is daarom belangrijk. Wat voor de ene persoon fijn is, kan voor de andere persoon een straf zijn. Het moet wel leuk blijven!

Drie initiatiefnemers van dagbestedingen uit de regio komen vertellen hoe het bij hen is.

  • Marloes Oudeman Dagbesteding Thuisbij, Schagen
  • Erik Vroege Zorgatelier De Iep, Sint Maarten
  • Susanne Stammes Zorgboerderij An de Morrebok, ‘t Veld

Op de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien. Er is een bibliotheektafel met allerlei boeken over dementie die u kunt lenen.

Inloop 19:15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. De toegang is gratis.

In verband met het beperkt aantal bezoekers dat ontvangen mag worden, is het noodzakelijk dat u zich aanmeld via nelteeuwisse@quicknet.nl of per telefoon: 06 2237 2553 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Rensing (06 2237 2553).

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs