Alzheimercafé Schagen verplaatst naar 16 november.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

REGIO – Het Alzheimercafé Schagen dat gepland stond op woensdag 9 november is verzet naar woensdag 16 november. Deze avond zal Peter de wit van Wonen plus Welzijn ingaan op het belang van een goed netwerk voor de mantelzorger. 
Een goed netwerk is voor de mantelzorger van groot belang, alleen zonder ondersteuning van anderen is en wordt het te zwaar. Vooral als er sprake is van van een onomkeerbaar proces bij dementie is het van belang dat anderen je ondersteunen bij uw werk en inzet als mantelzorger.
Dat netwerk kan je opbouwen door mensen in je omgeving te Durven Vragen! Zo kun je je zorgen delen en heb je niet het gevoel er alleen voor te staan en zullen ze u indien nodig graag bijstaan om die zorg te delen. Durf te Vragen…. Als u zelf mensen vraagt om u te helpen zult u verbaasd staan dat er mensen zijn die ook daadwerkelijk bereid zij om u te helpen. Omdat op woensdag 9 november in de omgeving van Schagen de dag van de Mantelzorger wordt gevierd is er besloten deze bijzonder interessante avond te verschuiven naar 16 november. Dit om iedereen de gelegenheid te geven deze bijeenkomst in het Alzheimer café bij te wonen.
U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur met koffie of thee. Om 19.00 u zal Peter de Wit van Wonen plus Welzijn ingaan op het thema van deze avond, Durf te vragen…. Wanneer alles is besproken en uitgelegd is er ruim gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.
De toegang is gratis, aanmelden niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum “de Bron” Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen
Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evian, Omring, en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category