2°C | Amsterdam

Alzheimercafé Schagen verplaatst naar 16 november.

REGIO – Het Alzheimercafé Schagen dat gepland stond op woensdag 9 november is verzet naar woensdag 16 november. Deze avond zal Peter de wit van Wonen plus Welzijn ingaan op het belang van een goed netwerk voor de mantelzorger. 
Een goed netwerk is voor de mantelzorger van groot belang, alleen zonder ondersteuning van anderen is en wordt het te zwaar. Vooral als er sprake is van van een onomkeerbaar proces bij dementie is het van belang dat anderen je ondersteunen bij uw werk en inzet als mantelzorger.
Dat netwerk kan je opbouwen door mensen in je omgeving te Durven Vragen! Zo kun je je zorgen delen en heb je niet het gevoel er alleen voor te staan en zullen ze u indien nodig graag bijstaan om die zorg te delen. Durf te Vragen…. Als u zelf mensen vraagt om u te helpen zult u verbaasd staan dat er mensen zijn die ook daadwerkelijk bereid zij om u te helpen. Omdat op woensdag 9 november in de omgeving van Schagen de dag van de Mantelzorger wordt gevierd is er besloten deze bijzonder interessante avond te verschuiven naar 16 november. Dit om iedereen de gelegenheid te geven deze bijeenkomst in het Alzheimer café bij te wonen.
U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur met koffie of thee. Om 19.00 u zal Peter de Wit van Wonen plus Welzijn ingaan op het thema van deze avond, Durf te vragen…. Wanneer alles is besproken en uitgelegd is er ruim gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.
De toegang is gratis, aanmelden niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum “de Bron” Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen
Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evian, Omring, en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.