2°C | Amsterdam

Automobilist gewond na tegen stilstaande vrachtwagen te zijn gereden

REGIONIEUWS – Een automobilist is vanochtend gewond geraakt toen hij op een kruispunt in Schagen tegen een stilstaande vrachtwagen reed,meldt onze nieuwspartner NH.

De vrachtwagenchauffeur wilde vanaf de Lagedijkerweg linksaf de Langeloop opslaan. Omdat hij vermoedde dat een naderende automobilist hem geen voorrang zou verlenen, zette hij het gevaarte stil. 
Het mocht niet baten: de automobilist zag de vrachtwagen te laat en reed frontaal tegen de truck aan. Daarbij schoof de motorkap van de auto volledig onder de cabine. De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn verwondingen vallen mee laat wijkagent Rob de Meulmeester weten. De vrachtwagenchauffeur raakte voor zover bekend niet gewond. 

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.