Automobilist tikt medeweggebruiker de sloot in

‘T VELD – Een automobilist is vanochtend langs de Hartweg in ’t Veld met z’n auto in de sloot beland. Dat gebeurde nadat een automobiliste op zijn auto botste, waarna de man zo het water inreed.

Volgens een omstander wilde de vrouw vanaf de Zwarteweg de Hartweg oprijden toen ze geen voorrang gaf aan de man die rechtdoor over de Hartweg reed. Nadat hij een nat pak had gehaald kon hij op eigen kracht door een open raam uit zijn auto klimmen,meldt NH.
Volgens de vrouw had de man zijn richtingaanwijzer aan, waardoor ze dacht dat ze de weg op kon draaien. De auto van de man is weggesleept.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs