Basisschool De Zilvermeeuw in Wieringerwerf onthult geschreven schatten

Wieringerwerf – Voor leerlingen van basisschool de Zilvermeeuw in Wieringerwerf stond deze vrijdag in het teken van geschreven schatten. Maar wat die schatten precies waren, bleef tot het laatste moment geheim.

Dat het om waardevol materiaal ging, leed geen enkele twijfel. Het waardetransport, bestaande uit twee kleine kisten, werd begeleid door politie, brandweer en een groep ‘kleine’ bodyguards. Eenmaal binnen werden de kistjes onder grote belangstelling geopend. 
Voorlezen
De eerste schat bleek een boek met gebundelde gedichten. Met hulp van kinderboekenschrijfster Lorena Veldhuijsen hebben negen kinderen afgelopen jaar hun fantasieën op papier gezet. En die gedichten mochten ze vandaag voorlezen.
En de tweede schat? Daar moet iedereen blij mee zijn. Alle kinderen van de basisschool krijgen namelijk een iPad. Daarmee is de Jenaplanschool de eerste basisschool in de Noordkop die het Onderwijs Vernieuwende Concept toepast.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs