2°C | Amsterdam

Basisschool De Zilvermeeuw in Wieringerwerf onthult geschreven schatten

Wieringerwerf – Voor leerlingen van basisschool de Zilvermeeuw in Wieringerwerf stond deze vrijdag in het teken van geschreven schatten. Maar wat die schatten precies waren, bleef tot het laatste moment geheim.

Dat het om waardevol materiaal ging, leed geen enkele twijfel. Het waardetransport, bestaande uit twee kleine kisten, werd begeleid door politie, brandweer en een groep ‘kleine’ bodyguards. Eenmaal binnen werden de kistjes onder grote belangstelling geopend. 
Voorlezen
De eerste schat bleek een boek met gebundelde gedichten. Met hulp van kinderboekenschrijfster Lorena Veldhuijsen hebben negen kinderen afgelopen jaar hun fantasieën op papier gezet. En die gedichten mochten ze vandaag voorlezen.
En de tweede schat? Daar moet iedereen blij mee zijn. Alle kinderen van de basisschool krijgen namelijk een iPad. Daarmee is de Jenaplanschool de eerste basisschool in de Noordkop die het Onderwijs Vernieuwende Concept toepast.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.