Ben jij 16 jaar of ouder? Kom dan leren zeilen op het Amstelmeer

Westerland – Heeft u de Volvo Ocean Race 2016 gevolgd en nu wilt u ook leren zeilen? Bij Watersport Vereniging Amstelmeer (WVA) kunt u terecht om te leren zeilen in een open kielboot van het type Centauer. Deze boot en andere benodigheden zoals een zwemvest stelt de WVA beschikbaar.
Het theoretische deel start op 16 maart met vijf lessen op de woensdagavonden in het clubhuis De Aak van de WVA aan De Haukes 2, 1778 KD in Westerland. Vanaf 26 april starten tien praktijklessen van twee uur en tijdens deze lessen zeilt u op het Amstelmeer.
Alle lessen worden gegeven door Landelijk gecertificeerde CWO-zeilinstructeurs, CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen), de WVA is natuurlijk aangesloten bij het Watersport Verbond.
Maar wat kost het
Voor 2016 bedraagt het curcusgeld voor Kielboot 1 € 150,- per deelnemer, exclusief lesboek van € 20,- . Per kalenderjaar wordt lidmaatschapsgeld gevraagd. Het WVA familielidmaatschap 2016, inclusief kinderen tot 18 jaar, bedraagt € 48,-. Het WVA jeugdlidmaatschap 2016 (tot 18 jaar) bedraagt € 24,-
Wilt u meer weten dan kunt u altijd kijken op de website van het WVA of bel met Hannie Meskers-Warmerdam, commissaris opleidingen bij het WVA op telefoonnummer: 0223-632155 of mail naar opleidingenwva@gmail.com.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs