2°C | Amsterdam

Bezetters verlaten gemeentehuis Hollands Kroon, oppositie spingt in de bres..

Hollands  Kroon – Het gemeentehuis van Hollands Kroon is rond 18.30 uur ontruimd, nadat medewerkers uit de thuiszorg het sinds vanmorgen bezet hielden. Dat deden ze omdat zij willen dat de gemeente meer geld uittrekt voor hun werk.

De politie was aanwezig bij de ontruiming, maar de actievoerders vertrokken uiteindelijk vrijwillig. De groep van zo’n 25 mensen zat er al vanaf 11.30 uur. Ze zijn boos omdat het kabinet in december meer geld voor de thuiszorg beloofde, maar dat de gemeente Hollands Kroon daar niets mee doet. Hun baan staat zodoende al maandenlang op de tocht,meldt onze nieuwspartner RTVNH.
Daarom hadden ze alle raadsleden uitgenodigd om te komen praten over de kwestie. Uiteindelijk kwamen er drie raadsleden uit de oppositie langs: de fractievoorzitter van de ChristenUnie, een PvdA- en een GroenLinks-raadslid. 
Zij beloofden zich in te gaan zetten voor de kwestie en beloofden het probleem al op de agenda voor komende donderdag te zetten.
http://www.hollandskroonactueel.nl/2016/02/19/boze-thuiszorgmedewerkers-bezetten-stadhuis-hollands-kroon/

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.