Bezetters verlaten gemeentehuis Hollands Kroon, oppositie spingt in de bres..

Hollands  Kroon – Het gemeentehuis van Hollands Kroon is rond 18.30 uur ontruimd, nadat medewerkers uit de thuiszorg het sinds vanmorgen bezet hielden. Dat deden ze omdat zij willen dat de gemeente meer geld uittrekt voor hun werk.

De politie was aanwezig bij de ontruiming, maar de actievoerders vertrokken uiteindelijk vrijwillig. De groep van zo’n 25 mensen zat er al vanaf 11.30 uur. Ze zijn boos omdat het kabinet in december meer geld voor de thuiszorg beloofde, maar dat de gemeente Hollands Kroon daar niets mee doet. Hun baan staat zodoende al maandenlang op de tocht,meldt onze nieuwspartner RTVNH.
Daarom hadden ze alle raadsleden uitgenodigd om te komen praten over de kwestie. Uiteindelijk kwamen er drie raadsleden uit de oppositie langs: de fractievoorzitter van de ChristenUnie, een PvdA- en een GroenLinks-raadslid. 
Zij beloofden zich in te gaan zetten voor de kwestie en beloofden het probleem al op de agenda voor komende donderdag te zetten.
http://www.hollandskroonactueel.nl/2016/02/19/boze-thuiszorgmedewerkers-bezetten-stadhuis-hollands-kroon/

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs