Bezoek aan mooi Wieringen!

WIERINGEN – Wonen Plus Welzijn organiseert op woensdag 25 mei a.s. in samenwerking met de Ouderenbonden Schagen een bezoek aan het mooie Wieringen, ook wel het Geheime Waddeneiland genoemd. U krijgt een goed idee van het voormalige eiland en er wordt een bezoek gebracht aan Museum Jan Lont. Beleef hier het echte Wieringer boeren- en vissersleven van weleer en ontdek het culturele erfgoed.
Vertrek om 13.00 uur vanaf gebouw “Onder de Acacia’s” in Schagen, de prijs bedraagt slechts € 4,00 per persoon, inclusief een kop koffie. Wilt u meerijden dan betaalt u tevens € 3,00 aan de chauffeur. Naar verwachting bent u tussen 16.30 en 17.00 uur weer terug in Schagen.
Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 20 mei 2016 bij het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Markt 18 in Schagen, telefoonnummer 0224 291042 (op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur) of per mail op schagen@wonenpluswelzijn.nl

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs