2°C | Amsterdam

Bezoek aan mooi Wieringen!

WIERINGEN – Wonen Plus Welzijn organiseert op woensdag 25 mei a.s. in samenwerking met de Ouderenbonden Schagen een bezoek aan het mooie Wieringen, ook wel het Geheime Waddeneiland genoemd. U krijgt een goed idee van het voormalige eiland en er wordt een bezoek gebracht aan Museum Jan Lont. Beleef hier het echte Wieringer boeren- en vissersleven van weleer en ontdek het culturele erfgoed.
Vertrek om 13.00 uur vanaf gebouw “Onder de Acacia’s” in Schagen, de prijs bedraagt slechts € 4,00 per persoon, inclusief een kop koffie. Wilt u meerijden dan betaalt u tevens € 3,00 aan de chauffeur. Naar verwachting bent u tussen 16.30 en 17.00 uur weer terug in Schagen.
Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 20 mei 2016 bij het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Markt 18 in Schagen, telefoonnummer 0224 291042 (op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur) of per mail op [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.