Bezopen, geen rijbewijs, celstraf openstaan,verdachte en toch gewoon weer autorijden.


SCHAGEN – De man heeft al een behoorlijke waslijst bij justitie wat overtredingen en misdaden betreft. Zo moet hij nog een celstraf van zes dagen uitzitten na een veroordeling wegens een verbeurd verklaarde rijbewijs, wil de politie in Haarlem hem heel graag even aan de tand voelen over 1 of meerdere zaken waar hij verdachte in is, heeft hij geen rijbewijs en werd hij ook nog eens dinsdagavond voorde negende keer aangehouden wegens het rijden zonder rijbewijs en met de nodige drank achter de kiezen.
De politie heeft nadat de man staande was gehouden probeerde hij te vluchten toen hem een blaasproef werd afgenomen, hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Den Helder waar hij werd opgesloten, op de rit naar Den Helder werd de man agressief, bedreigde de politieagenten en liep het interieur onder te spugen.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs