2°C | Amsterdam

Bezopen, geen rijbewijs, celstraf openstaan,verdachte en toch gewoon weer autorijden.


SCHAGEN – De man heeft al een behoorlijke waslijst bij justitie wat overtredingen en misdaden betreft. Zo moet hij nog een celstraf van zes dagen uitzitten na een veroordeling wegens een verbeurd verklaarde rijbewijs, wil de politie in Haarlem hem heel graag even aan de tand voelen over 1 of meerdere zaken waar hij verdachte in is, heeft hij geen rijbewijs en werd hij ook nog eens dinsdagavond voorde negende keer aangehouden wegens het rijden zonder rijbewijs en met de nodige drank achter de kiezen.
De politie heeft nadat de man staande was gehouden probeerde hij te vluchten toen hem een blaasproef werd afgenomen, hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Den Helder waar hij werd opgesloten, op de rit naar Den Helder werd de man agressief, bedreigde de politieagenten en liep het interieur onder te spugen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.