Bibliotheek Wieringen: ‘De wereld van hoogbegaafdheid’


HIPPOLYTUSHOEF – 1 op de 50 mensen is hoogbegaafd. Hoogbegaafden vind je dus overal. Toch is er een taboe rond dit onderwerp en zijn er veel misvattingen over hoogbegaafdheid.

Leuke draai

Winanda Maljaars (begeleider voor scholen en hoogbegaafde kinderen) en Daisy Sanches (coach voor hoogbegaafde volwassenen) geven hier een leuke en informatieve draai aan bij KopGroep Bibliotheken. Op vrijdagmiddag 12 mei organiseren zij een informatie- en spelmiddag in School 7. Een week erna, op vrijdagmiddag 19 mei, zijn ze in de bibliotheek van Schagen te vinden.

Wel of niet hoogbegaafd

Beide middagen is iedereen tussen 15.00 en 17.00 uur welkom: jong en oud, wel- en niet hoogbegaafd. Er is ruimte voor een goed gesprek, het opdoen van informatie en het ontmoeten van gelijkgestemden. Ook wordt het interactieve ‘ontdek de wereld van HB’ spel gespeeld.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs