2°C | Amsterdam

Boer Tom: ‘mijn bekendheid maakte mij paronoïde’

NIEUWE NIEDORP –  Tom Groot, beter bekend als Boer Tom uit Boer Zoekt Vrouw, werd ‘paranoïde’ van alle media-aandacht die hij kreeg. “Van onbekende boer was ik ineens een bezienswaardigheid geworden.”
Die uitspraken doet hij in een interview met de VIVA. De ‘polderhunk’ ontving ruim 1.800 brieven – een record – tijdens zijn deelname en koos uiteindelijk voor de Friese Rimke. Die relatie hield niet lang stand, maar Tom is nu alweer een tijdje gelukkig met Marieke. “We wonen al samen en hebben het ontzettend gezellig met z’n tweeën,” zegt Tom Groot tegen NH.
Tom (33) werd naar eigen zeggen opgegeven door een groepje meiden uit zijn woonplaats Nieuwe Niedorp. “Zij vonden waarschijnlijk dat ik het verdiende om een leuke vrouw tegen te komen. Dat had zonder Boer zoekt vrouw vast ook wel gebeurd, of eigenlijk zeker weten. Ik was niet bang dat ik in mijn eentje zou overblijven, maar ik vond het fijn om een duwtje in de rug te krijgen.”
Spijt
Op de vraag of hij spijt heeft van zijn deelname, antwoordt hij: “Misschien, ergens een klein beetje. Al die aandacht van de paparazzi had niet gehoeven.” Die ging volgens Tom redelijk ver. “Van onbekende boer was ik ineens een bezienswaardigheid geworden. De paparazzi lagen in de bosjes tegenover mijn huis, reden me achterna, stonden langs de lijn als ik in het weekend voetbal speelde. Ik werd er paranoia van.”
Inmiddels presenteert Tom Eigen Huis en Tuin. Andere programma’s presenteren ziet hij zichzelf niet snel doen. “Eigen huis en tuin ligt in het verlengde van wat ik dagelijks doe. Dat is iets heel anders dan een studioprogramma presenteren. Het zou onnatuurlijk zijn als ik dat deed.”

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.