Boer Tom: ‘mijn bekendheid maakte mij paronoïde’

NIEUWE NIEDORP –  Tom Groot, beter bekend als Boer Tom uit Boer Zoekt Vrouw, werd ‘paranoïde’ van alle media-aandacht die hij kreeg. “Van onbekende boer was ik ineens een bezienswaardigheid geworden.”
Die uitspraken doet hij in een interview met de VIVA. De ‘polderhunk’ ontving ruim 1.800 brieven – een record – tijdens zijn deelname en koos uiteindelijk voor de Friese Rimke. Die relatie hield niet lang stand, maar Tom is nu alweer een tijdje gelukkig met Marieke. “We wonen al samen en hebben het ontzettend gezellig met z’n tweeën,” zegt Tom Groot tegen NH.
Tom (33) werd naar eigen zeggen opgegeven door een groepje meiden uit zijn woonplaats Nieuwe Niedorp. “Zij vonden waarschijnlijk dat ik het verdiende om een leuke vrouw tegen te komen. Dat had zonder Boer zoekt vrouw vast ook wel gebeurd, of eigenlijk zeker weten. Ik was niet bang dat ik in mijn eentje zou overblijven, maar ik vond het fijn om een duwtje in de rug te krijgen.”
Spijt
Op de vraag of hij spijt heeft van zijn deelname, antwoordt hij: “Misschien, ergens een klein beetje. Al die aandacht van de paparazzi had niet gehoeven.” Die ging volgens Tom redelijk ver. “Van onbekende boer was ik ineens een bezienswaardigheid geworden. De paparazzi lagen in de bosjes tegenover mijn huis, reden me achterna, stonden langs de lijn als ik in het weekend voetbal speelde. Ik werd er paranoia van.”
Inmiddels presenteert Tom Eigen Huis en Tuin. Andere programma’s presenteren ziet hij zichzelf niet snel doen. “Eigen huis en tuin ligt in het verlengde van wat ik dagelijks doe. Dat is iets heel anders dan een studioprogramma presenteren. Het zou onnatuurlijk zijn als ik dat deed.”

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs