Boerderij Hippolytushoef overvallen door drie mannen, politie zoekt getuigen

HIPPOLYTUSHOEF – Drie mannen met bivakmutsen hebben vannacht een overval gepleegd op een woning aan de Polderweg in Hippolytushoef. Zij hebben een brandkast meegenomen en geld en sieraden buitgemaakt.

Dat meldt een woordvoerder van de politie aan NH Nieuws. “Bij de overval ontstond een ‘schermutseling’ tussen de daders en een bewoner”, aldus de woordvoerder. De bewoner is daarbij gewond geraakt aan een arm. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn.
De overvallers drongen het huis even na 04.00 uur binnen. De politie heeft het erf van de woonboerderij afgezet en doet onderzoek. 
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs