2°C | Amsterdam

Borstkanker inloop-informatiedag Inloophuis Medemblik

REGIO – Op zaterdag 29 oktober organiseert het Inloophuis Medemblik een bijzondere inloopdag voor (ex) borstkankerpatiënten en hun naasten. Dit ter afsluiting van de borstkankermaand oktober. Dit is ook een prima gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Op deze dag zijn diversen professionele therapeuten en adviseurs aanwezig in het inloophuis, o.a. twee huidtherapeuten (denk maar eens aan lymfoedeem en littekenbehandeling), ’n fysiotherapeut, een kapster en een bekende haarwerkspecialist. Ook kunt u kennis maken met een complete nieuwe collectie lingerie en protheses voor borstkankerpatiënten. (er is een pasruimte)
Uitbehandelde patiënten kunnen in dialooggesprek gaan met Els Meester (vanaf 14:00 uur), Els helpt de patiënten om daar mee beter om te gaan, Uiteraard is er ook voorlichting over wat het Inloophuis voor u en uw naasten kan betekenen. Familie en mantelzorgers zijn ook van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Het inloophuis Medemblik zorgt voor informatieve folders en relevante informatie.
Uiteraard is ook gedacht aan een stukje ontspanning, verse koffie, thee en wat lekkers. Wij rekenen op een grote opkomst. Vooraf reserveren geeft voorrang bij de therapeuten. Opgeven kan via [email protected] Aanvang van 11:00 uur tot 16:00 uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Adres: Oosterhaven 11 Medemblik. De bijeenkomst is toegankelijk voor bewoners uit West- Friesland en Hollands kroon. Meer informatie is te vinden op www.inloophuismedemblik.nl.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.