Boze thuiszorgmedewerksters negeren bevel burgemeester Hollands Kroon

Hollands Kroon – Aan de protestactie die TSN-thuiszorgmedewerkers al een week voeren, wordt vandaag een nieuw hoofdstuk toegevoegd. De actietent die ze hebben opgeslagen bij het gemeentehuis van Hollands Kroon had op last van de burgemeester om 12.00 uur weg moeten zijn.

De actievoerders hebben geen gehoor gegeven aan die oproep van burgemeester Jaap Nawijn van Hollands Kroon, vertelt verslaggever Rogier Dankerlui van RTVNH vanuit Anna Paulowna. 
Hij heeft van hun advocaat begrepen dat een gesprek met de burgemeester vandaag geen resultaat heeft opgeleverd. Nawijn zegt het niet te tolereren dat de tent er nog staat. “Maar voorlopig wijst niets erop dat de tent gaat verdwijnen”, aldus Dankerlui.
Lees ook het dossier: Thuiszorg Hollands Kroon
IJdele hoop
Gisteravond is de thuiszorg besproken in de gemeenteraad.  De thuiszorgmedewerkers hadden de hoop dat de gemeente zou besluiten om alle huishoudelijke hulp in het pakket te houden. IJdele hoop, zo bleek toen burgemeester Jaap Nawijn liet weten dat die wens niet in vervulling gaat.
En er was nog meer slecht nieuws voor de TSN’ers, want Nawijn liet verder doorschemeren dat de actietent vandaag om 12.00 uur moest zijn verdwenen. 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs