2°C | Amsterdam

Boze thuiszorgmedewerksters negeren bevel burgemeester Hollands Kroon

Hollands Kroon – Aan de protestactie die TSN-thuiszorgmedewerkers al een week voeren, wordt vandaag een nieuw hoofdstuk toegevoegd. De actietent die ze hebben opgeslagen bij het gemeentehuis van Hollands Kroon had op last van de burgemeester om 12.00 uur weg moeten zijn.

De actievoerders hebben geen gehoor gegeven aan die oproep van burgemeester Jaap Nawijn van Hollands Kroon, vertelt verslaggever Rogier Dankerlui van RTVNH vanuit Anna Paulowna. 
Hij heeft van hun advocaat begrepen dat een gesprek met de burgemeester vandaag geen resultaat heeft opgeleverd. Nawijn zegt het niet te tolereren dat de tent er nog staat. “Maar voorlopig wijst niets erop dat de tent gaat verdwijnen”, aldus Dankerlui.
Lees ook het dossier: Thuiszorg Hollands Kroon
IJdele hoop
Gisteravond is de thuiszorg besproken in de gemeenteraad.  De thuiszorgmedewerkers hadden de hoop dat de gemeente zou besluiten om alle huishoudelijke hulp in het pakket te houden. IJdele hoop, zo bleek toen burgemeester Jaap Nawijn liet weten dat die wens niet in vervulling gaat.
En er was nog meer slecht nieuws voor de TSN’ers, want Nawijn liet verder doorschemeren dat de actietent vandaag om 12.00 uur moest zijn verdwenen. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.