Brandend Zand goes Disco voor spieren voor spieren

WESTERLAND – Op zaterdag 23 juli organiseert Lets Workout een swingende jaren 70/80 disco party. Het evenement staat in het teken van ‘Spieren voor Spieren’ een organisatie die zich inzet om een medicijn tegen alle spierziekten te vinden.

Stichting Spieren voor Spieren wil alle 600 spierziekten de wereld uit hebben. Het ultieme zou zijn als de Stichting niet meer nodig is omdat het doel bereikt is, maar dat is een zeer lange termijn gedachte. Spieren voor Spieren vindt dat elk kind spierkracht en dus spierballen verdient. Zij willen dan ook samen een vuist maken om elke dag voor hen een stukje leefbaarder te maken. Spieren voor Spieren wil dit bereiken door onder meer een community rondom het kind met een spierziekte te realiseren waarin het belang van spieren en optimaal fit zijn centraal staat.
Het evenement vind plaats op het Lutjestrand in Westerland, het begint om 20:00 uur en duurt tot 24:00 uur . De entreé is € 7,50 die geheel ten goede komt van Spieren voor Spieren dus kom massaal. Je steunt er een heel goed doel mee.
Er is een beperkt aantal tickets: Verkoop bij Rudo én De Wieringer Boekhandel op het Kerkplein in Hippolytushoef. Reserveren via een mail naar rudolammers@ziggo.nl mag ook!

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs