2°C | Amsterdam

Brandend Zand goes Disco voor spieren voor spieren

WESTERLAND – Op zaterdag 23 juli organiseert Lets Workout een swingende jaren 70/80 disco party. Het evenement staat in het teken van ‘Spieren voor Spieren’ een organisatie die zich inzet om een medicijn tegen alle spierziekten te vinden.

Stichting Spieren voor Spieren wil alle 600 spierziekten de wereld uit hebben. Het ultieme zou zijn als de Stichting niet meer nodig is omdat het doel bereikt is, maar dat is een zeer lange termijn gedachte. Spieren voor Spieren vindt dat elk kind spierkracht en dus spierballen verdient. Zij willen dan ook samen een vuist maken om elke dag voor hen een stukje leefbaarder te maken. Spieren voor Spieren wil dit bereiken door onder meer een community rondom het kind met een spierziekte te realiseren waarin het belang van spieren en optimaal fit zijn centraal staat.
Het evenement vind plaats op het Lutjestrand in Westerland, het begint om 20:00 uur en duurt tot 24:00 uur . De entreé is € 7,50 die geheel ten goede komt van Spieren voor Spieren dus kom massaal. Je steunt er een heel goed doel mee.
Er is een beperkt aantal tickets: Verkoop bij Rudo én De Wieringer Boekhandel op het Kerkplein in Hippolytushoef. Reserveren via een mail naar [email protected] mag ook!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.