Brandweer Slootdorp bezorgt jeugd onvergetelijke middag

SLOOTDORP – De mussen vielen bijna letterlijk van het dak door de hitte van afgelopen woensdag, dus nam de Brandweer van Slootdorp de beslissing om de jeugd wat afkoeling te bezorgen door op het grasveld aan de Brink in Slootdorp een waterfestijn te organiseren. En dat hebben ze geweten, vrijwel elk kind in Slootdorp kwam op de oproep af en genoot met volle teugen van het waterballet.
De kinderen mochten zelfs de brandslang vasthouden en andere kinderen nat spuiten en natuurlijk mochten ze ook even in de brandweerauto zitten, iets wat voor elk kind natuurlijk zeer spannend is.  Maar ook lekker ravotten in een plas met water, of lekker in de verkoelende modder rollen, alles mocht en als je vies werd ging je gewoon weer even onder de brandweerdouche staan om weer schoon te worden.
Foto’s  Brandweer Slootdorp
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs