2°C | Amsterdam

Brandweer Slootdorp bezorgt jeugd onvergetelijke middag

SLOOTDORP – De mussen vielen bijna letterlijk van het dak door de hitte van afgelopen woensdag, dus nam de Brandweer van Slootdorp de beslissing om de jeugd wat afkoeling te bezorgen door op het grasveld aan de Brink in Slootdorp een waterfestijn te organiseren. En dat hebben ze geweten, vrijwel elk kind in Slootdorp kwam op de oproep af en genoot met volle teugen van het waterballet.
De kinderen mochten zelfs de brandslang vasthouden en andere kinderen nat spuiten en natuurlijk mochten ze ook even in de brandweerauto zitten, iets wat voor elk kind natuurlijk zeer spannend is.  Maar ook lekker ravotten in een plas met water, of lekker in de verkoelende modder rollen, alles mocht en als je vies werd ging je gewoon weer even onder de brandweerdouche staan om weer schoon te worden.
Foto’s  Brandweer Slootdorp
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.