Bridgeclub Wieringen: Wieringer Kroegentocht

Hippolytushoef – Op zaterdag 14 mei vindt de 8e Wieringer Kroegentocht plaats in Hippolytushoef. Een bridgedrive waarbij de gezelligheid voorop staat en er wordt gespeeld in 7 horecagelegenheden. Eén van de bijzonderheden van onze drive is dat er wordt gespeeld tegen 14 verschillende paren, dus er wordt na 2 spellen van paar gewisseld. Verder worden de paren ingedeeld naar sterkte in lijnen.
De kosten zijn € 40 per paar (incl. lunch + eerste bak koffie).
Inschrijven vanaf 9.30 uur in: “Concordia” Koningsstraat 84-86 te Hippolytushoef (1777 AB). Het bridgen begint om 10.30 uur. Prijsuitreiking: circa 17.30 uur in “Concordia” met mooie prijzen in natura en voor iedereen een prijs.
Aanmelden bij voorkeur via de aanmeldwebsite van Makkum/BissApp (klik hier om naar de aanmeldwebsite te gaan). Op de aanmeldwebsite klik je met de cursor links in het scherm (in het groene veld) op “inschrijven” en vul je de gevraagde gegevens in. Als aanmelden via BissApp niet lukt, mag je natuurlijk ook een email sturen (bridgeclubwieringen@xs4all.nl) of bellen (Siebrand Veenstra 0227-592354). Wil je weten wie zich hebben aangemeld, ga dan naar de aanmeldwebsite en klik bovenin het scherm op “tonen” (staat achter “8e Wieringer Kroegentocht”). Wil je wat in de inschrijving wijzigen, klik dan op het paar en vul de code in (die wordt na inschrijven gestuurd naar het opgegeven emailadres).
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de kosten (€ 40 per paar) op bankrekeningnummer: NL50 ASNB 0707 5863 56 t.n.v. S.J. Veenstra, Hippolytushoef (o.v.v. namen spelers). De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers (84).
Het gebruik van Bruine Stickerconventies en Hoogst Ongebruikelijke Methoden (b.v. Poolse Pas) is niet toegestaan. Voor een toelichting, zie de bijlage.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs