2°C | Amsterdam

Bridgeclub Wieringen: Wieringer Kroegentocht

Hippolytushoef – Op zaterdag 14 mei vindt de 8e Wieringer Kroegentocht plaats in Hippolytushoef. Een bridgedrive waarbij de gezelligheid voorop staat en er wordt gespeeld in 7 horecagelegenheden. Eén van de bijzonderheden van onze drive is dat er wordt gespeeld tegen 14 verschillende paren, dus er wordt na 2 spellen van paar gewisseld. Verder worden de paren ingedeeld naar sterkte in lijnen.
De kosten zijn € 40 per paar (incl. lunch + eerste bak koffie).
Inschrijven vanaf 9.30 uur in: “Concordia” Koningsstraat 84-86 te Hippolytushoef (1777 AB). Het bridgen begint om 10.30 uur. Prijsuitreiking: circa 17.30 uur in “Concordia” met mooie prijzen in natura en voor iedereen een prijs.
Aanmelden bij voorkeur via de aanmeldwebsite van Makkum/BissApp (klik hier om naar de aanmeldwebsite te gaan). Op de aanmeldwebsite klik je met de cursor links in het scherm (in het groene veld) op “inschrijven” en vul je de gevraagde gegevens in. Als aanmelden via BissApp niet lukt, mag je natuurlijk ook een email sturen ([email protected]) of bellen (Siebrand Veenstra 0227-592354). Wil je weten wie zich hebben aangemeld, ga dan naar de aanmeldwebsite en klik bovenin het scherm op “tonen” (staat achter “8e Wieringer Kroegentocht”). Wil je wat in de inschrijving wijzigen, klik dan op het paar en vul de code in (die wordt na inschrijven gestuurd naar het opgegeven emailadres).
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de kosten (€ 40 per paar) op bankrekeningnummer: NL50 ASNB 0707 5863 56 t.n.v. S.J. Veenstra, Hippolytushoef (o.v.v. namen spelers). De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers (84).
Het gebruik van Bruine Stickerconventies en Hoogst Ongebruikelijke Methoden (b.v. Poolse Pas) is niet toegestaan. Voor een toelichting, zie de bijlage.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.