Bright Singing Middenmeer in het teken van de Beatles

Middenmeer – Op zaterdag 16 april is in de Ontmoetingskerk in Middenmeer een concert gepland dat geheel in het teken staat van the Beatles! De avond begint om 20.00 uur, en de kaartverkoop verloopt zeer voorspoedig……
Het koor Bright Singing zal diverse, gedeeltelijk bewerkte liedjes, ten gehore brengen. Er zijn twee solisten, er is een combo dat onder leiding staat van onze vaste pianist, Gert-Jan Weel. Dirigent is, zoals altijd, Wim Broer, en er komt een mystery guest. Genoeg te genieten dus, tijdens het grote Beatles-concert.
Het concert is voor veel mensen een feest van herkenning! Want wie kent ze niet, de evergreens van de vier jongens uit Liverpool? Ze zijn wereldberoemd geworden met songs als Yesterday, Imagine en Hey Jude. Hun belang in de muziekgeschiedenis is onomstreden: ze veranderden met hun muziek in de jaren zestig het leven van miljoenen mensen en gaven (en geven) stem en kleur aan gezamenlijke idealen. Juist ook in deze tijd heel belangrijk!
De Ontmoetingskerk is te vinden aan de Prof. Ter Veenweg 4 in Middenmeer. Toegangskaarten kosten 10 euro (incl. een consumptie) en zijn te bestellen bij Albertien Lentz, tel. 0227- 601247 of email: albertienlentz@gmail.com

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs