Burgemeester sluit pand Oostermiddenmeerweg na vondst mega-hennepplantage

WIERINGERWERF – Burgemeester Nawijn van Hollands Kroon heeft per direct de boerderij aan de Oostermiddenmeerweg in Wieringerwerf voor de duur van een half jaar gesloten. In het pand wonen normaliter Poolse arbeidsmigraten, deze moeten nu op zoek naar ander onderdak.
De eigenaar van het pand heeft een verbod gekregen om het pand te betreden, maar uit voorzorg zijn ook de sloten vervangen. Alle kosten zo’n 3500 euro komen voor rekening van deze eigenaar van het pand. Het energiebedrijf komt ook met een gepeperde rekening + boete wegens het illegaal aftappen van stroom door de henneptelers.
lees ook: Mega hennepplantage Wieringerwerf opgerold
Tijdens de inval in het pand heeft de politie 3 mannen aangehouden, deze zijn in bewaring gesteld en worden binnenkort voorgeleid aan de rechter.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs