Camper rijdt frontaal op tractor met beregeningsmachine


REGIO – Zondagavond is een bestuurder van een camper frontaal op een voor hem rijdende tractor met beregeningsmachine gereden. Het ongeval gebeurde op de Keinsmerweg in ’t Zand. 
De bestuurder van de camper zag rechts ver voor zich, een wit lampje en dacht dat het een fietser was. Toen de bestuurder ‘de fietser’ wilde inhalen, zag hij ineens een grote beregeningsinstallatie voor zich en botste daar tegenaan,meldt de politie Schagen.
Tegen de bestuurder van de tractor zal proces-verbaal worden opgemaakt voor oa het niet in orde hebben van de juiste verlichting.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs