2°C | Amsterdam

Cars ’n Bands, Stars & Stripes 2017


Waarland staat op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, weer in het teken van het evenement Cars ’n Bands, Stars & Stripes. Deze Amerikaanse dag wordt alweer voor de negende keer georganiseerd. Tussen 12.00 en 20.00 uur staan uitsluitend Amerikaanse auto’s opgesteld op het nieuwe terrein aan de Leiakker 1. De entree is gratis, er is voldoende kindervermaak en bezoekers kunnen de hele dag genieten van de verschillende bands uit het buitenland.
Voorafgaand aan het evenement vindt van 10.30 tot 11.30 uur in de kerk een ‘The King in de kerk’ kerkdienst plaats. Het is een thematische dienst waarbij een lokale gelegenheidsband en koor gospelnummers van Elvis Presley spelen. Na afloop rijdt een klassieke Greyhoundbus naar het evenemententerrein. Deze bus rijdt verder de hele dag als pendeldienst in Waarland rond.

Line-up

“Met trots presenteren we weer een spectaculaire internationale line-up van bands”, zegt Patrick de Waard namens de organisatie. “Als eerste stellen we The Misery Mountainboys uit Canada voor. In de maand mei op tournee door Europa om hun nieuwe album te promoten. Ze spelen lekker uptempo en energiek op hun traditionele instrumenten, met een sterke nadruk op dansbaarheid op de grazige dansvloeren. The Swamp Shakers uit Letland is een geweldig rockabilly-trio die met een unieke sound de klassiekers in een frisse versie uitvoeren. Ook spelen ze eigen uitgebrachte nummers in dezelfde stijl. Als knallende afsluiter hebben we de Franse Spunyboys geboekt, zij waren drie jaar geleden ook al bij ons en de verwachtingen zijn weer hoog. Dit rockabilly trio speelt op eigen, maar herkenbare wijze fiftiesklassiekers van artiesten als Johnny Burnette, Buddy Holly en vele anderen. DJ Mike zorgt voor non-stop muziek, zijn stijl is van de jaren ’30 tot en met ‘50. Op onze website worden alle bands uitgebreid voorgesteld en zijn ze via een link te zien en te beluisteren.”

Allerlei soorten en maten Amerikaanse auto’s zijn donderdag 25 mei in Waarland te zien. (Foto: aangeleverd)

Entertainment

De Waard: “Nieuw dit jaar is de loungehoek met cocktailbar met daarachter twee professionele Flair Cocktail Bartenders. Bovendien kunnen echte mannen zich weer gratis laten knippen en scheren door de twee authentieke barbers. Laat je een strak geschoren old skool kapsel aanmeten of doe een classic haircut. Verder is dragster ‘Wilder at Heart’ aanwezig, samen met zijn raceteam en zijn sponsors mag hij zich al drie jaar Europees kampioen in de Nostalgia Funny Car klasse noemen. Van stilstand in een seconde naar 160 kilometer per uur en daarna in zes seconden door naar 400 kilometer per uur geeft een ongelofelijke kick. Op Cars ’n Bands kun je kennismaken met driver Ramon, zijn dragster en zijn team. Voor de kinderen laten we weer de vet coole Bungy-trampoline naar Waarland halen. Ook is er een animatieteam aanwezig voor de kinderen. Kortom genoeg te beleven.” Kijk voor meer informatie op www.cbsswaarland.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.