CDA Hollands Kroon in actie tegen bezuinigingen ‘Groen’ onderwijs

HOLLANDS KROON – Het CDA in Hollands Kroon komt in verweer tegen plannen van het kabinet om enorme bezuinigingen door te voeren op het ‘groene’onderwijs in Nederland. Het CDA zegt dat juist het groene onderwijs in Nederland internationaal toonaangevend is.
Het CDA wijst daarbij op Greenport Noord-Holland Noord, Seed Valley (bij Enkhuizen/Andijk) die samen met de gemeente Hollands Kroon veel inzet tonen door kannis- en onderwijspartners met ondernemers te laten samenwerken en hierdoor zich inzetop verbetering van de relatie ondernemers vs. onderwijs en innovatie. Het CDA meent dat de bezuinigingen deze plannen hard zal gaan raken en zelf zal gaan schaden.
Het college van Hollands Kroon moet in ogen van het CDA dan ook het kabinet er van gaan overtuigen dat de bezuingingen op het Groen Onderwijs absoluut van tafel moet en het kabinet er van moet overtuigen dat het van belang is dat Groen Onderwijs voor de toekomst van de agrarische sector en het bedrijfsleven van levensbelang is.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs