2°C | Amsterdam

CDA Hollands Kroon in actie tegen bezuinigingen ‘Groen’ onderwijs

HOLLANDS KROON – Het CDA in Hollands Kroon komt in verweer tegen plannen van het kabinet om enorme bezuinigingen door te voeren op het ‘groene’onderwijs in Nederland. Het CDA zegt dat juist het groene onderwijs in Nederland internationaal toonaangevend is.
Het CDA wijst daarbij op Greenport Noord-Holland Noord, Seed Valley (bij Enkhuizen/Andijk) die samen met de gemeente Hollands Kroon veel inzet tonen door kannis- en onderwijspartners met ondernemers te laten samenwerken en hierdoor zich inzetop verbetering van de relatie ondernemers vs. onderwijs en innovatie. Het CDA meent dat de bezuinigingen deze plannen hard zal gaan raken en zelf zal gaan schaden.
Het college van Hollands Kroon moet in ogen van het CDA dan ook het kabinet er van gaan overtuigen dat de bezuingingen op het Groen Onderwijs absoluut van tafel moet en het kabinet er van moet overtuigen dat het van belang is dat Groen Onderwijs voor de toekomst van de agrarische sector en het bedrijfsleven van levensbelang is.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.