2°C | Amsterdam

CDA Hollands Kroon wenst ouderen met goede feestdagen met hyacint

HOLLANDS KROON – Zaterdag 17 december gingen in heel Hollands Kroon CDA-ers op pad om langs wooncomplexen voor ouderen om hen gezellige feestdagen te wensen en daarbij een hyacint op pot te overhandigen.
Deze actie houdt het CDA al vele jaren in de week voor kerst. ’ Vaak maken we ook nog even een praatje.’, geven de CDA-ers aan. We hopen hiermee een beetje kleur te geven aan de kerstdagen.
Daarnaast vinden we het zelf ook gezellig om met elkaar op pad te gaan. We starten dan ook altijd met koffie.
Vandaag ging de groep uit Anna Paulowna eerst naar het Verhoeffpark in Breezand. Voor het eerst werd het nieuwe woonappartementencomplex bezocht. De groep voerde een geanimeerd gesprek met een echtpaar dat hier was komen wonen vanuit het zuiden van het land. Na een bezoek aan Polder Residence vertrok de groep naar Kleine Sluis. Daar werden de Rietgors en Keizershof bezocht. Als laatste volgde een bezoek aan Molenweid. De CDA-ers zette daar ook een aantal hyacinten op de tafel in de gemeenschapsruimte.
 

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.