CDA houdt openbare fractieoverleg in Hippolytushoef

Hippolytushoef – Op woensdag 20 april houdt de fractie van het CDA een openbaar fractieoverleg in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef. De vergadering start om 20.00 uur. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn en uw mening kenbaar te maken.
Op de agenda staat de voorbereiding van de vergadering van de gemeenteraad van 28 april 2016. Op de agenda staat onder meer de Ontwerp Omgevingsvisie van Hollands Kroon.  

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs