2°C | Amsterdam

Centrum voor Hoogbegaafdheid start een nieuwe vestiging in Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Centrum voor Hoogbegaafdheid start een nieuwe vestiging in Hippolytushoef, HBcentrum Kop van Noord-Holland. Monique Leijen, hoogbegaafdheid professional start het centrum waar (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren uit de hele kop van Noord-Holland zich thuis zullen voelen. Een plek hebben waar naar ze geluisterd wordt en ze coaching krijgen die ze nodig hebben.

Monique is moeder van een hoogbegaafde zoon van 16 jaar, opgeleid tot HB-professional en werkzaam op de hoofdvestiging van HBcentrum in Hoogkarspel. “Het werd mij al snel duidelijk dat de hulpvraag van ouder en kind heel groot is. Vooral naar een plek waar de kinderen zichzelf kunnen zijn, samen met andere hoogbegaafde kinderen..”

De planning van dit schooljaar is op donderdagochtend ontvangt ze peuters en kleuters en op vrijdag is er dagbesteding voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. ’s Middags ontvangt ze een naschoolse kidsgroep. In de vakantie werkt het HBcebtrum met losse groepen rondom een thema.

Belangrijk is, dat hoogbegaafde kinderen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Ouders, die geïnteresseerd zijn kunnen Monique bereiken via [email protected] of 06 4065 7985.

Een keer komen kijken kan op afspraak ook. HBcentrum Kop van Noord-Holland is gevestigd in Bedrijvencentrum de Kliever, Molenveld 4a te Hippolytushoef.

Meer informatie op www.centrumvoorhoogbegaafdheid.nl.

 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.