2°C | Amsterdam

ChristenUnie zet vraagtekens bij gunning zorg aan Incluzio

HOLLANDS KROON – Johan Paul de Groot van de ChristenUnie in Hollands Kroon zet vraagtekens bij de gunning van de zorg aan Incluzio. De Groot denkt dat erbij de gunning onvoldoende de keuzevrijheid van de clienten onvoldoende in acht is genomen door met 1 aanbieder in zee te gaan.
johan paul de groot christenunie hollands kroonDe Groot zegt: ,,Naar onze opvatting betekent dit dat aanbesteding aan één partij per definitie strijdig is met de wet. Immers, als keuzevrijheid niet alleen mogelijk moet zijn, maar keuzevrijheid expliciet genoemd wordt om te waarborgen en er bijzondere aandacht aan te besteden, dan lijkt de gunning aan Incluzio door Hollands Kroon strijdig met de wet. ”
De Groot zegt dan ook dat het hem niet ondenkbeeldig lijkt dat Hollands Kroon opnieuw voor de rechter gaat worden gedaagd vanwege haar sociale beleid en zo opnieuw wordt gedwongen om ook de hele aanbesteding opnieuw te doen. Johan Paul de Groot vraagt het college van Hollands Kroon dan ook of zij hem kunnen garanderen dat eventuele juridische procedures tegen de gemeente Hollands kroon op voorhand kansloos zijn maar ook als dit niet het geval is wat en welke risico’s de gemeente gaat lopen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.