College Hollands Kroon achter verhuisplannen Aldi Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Het college van Hollands Kroon staat positief tegenover de plannen van de Aldi in Wieringerwerf om de winkel te verplaatsen naar de hoek Schipperskade – Ing. Smedingplein in Wieringerwerf. Het college zal daarom het bestemmingsplan voor die plek gaan aanpassen om de verhuizing mogelijk te maken.
Het huidige pand waar de Aldi nu zit is verouderd en voldoet niet meer aan de wensen van de Aldi. Mocht de gemeenteraad tegen de verhuisplannen van de Aldi naar de nieuwe lokatie zijn dan is de kans groot dat Aldi Wieringerwerf de rug gaat toekeren. 
Tegen de verhuisplannen zijn door in totaal 5 partijen zienswijzen ingediend, deze partijen kunnen na een besluit door de gemeenteraad in beroep gaan tegen dit besluit. Ook vind het college dat het huidige pand van de Aldi moet worden opgevuld door een ander bedrijf zodat er geen gaten gaan vallen in het winkelbestand in Wieringerwerf.
Aankomende donderdagavond vergadert de gemeenteraad over het voorstel van het college.
 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs