2°C | Amsterdam

College Hollands Kroon achter verhuisplannen Aldi Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Het college van Hollands Kroon staat positief tegenover de plannen van de Aldi in Wieringerwerf om de winkel te verplaatsen naar de hoek Schipperskade – Ing. Smedingplein in Wieringerwerf. Het college zal daarom het bestemmingsplan voor die plek gaan aanpassen om de verhuizing mogelijk te maken.
Het huidige pand waar de Aldi nu zit is verouderd en voldoet niet meer aan de wensen van de Aldi. Mocht de gemeenteraad tegen de verhuisplannen van de Aldi naar de nieuwe lokatie zijn dan is de kans groot dat Aldi Wieringerwerf de rug gaat toekeren. 
Tegen de verhuisplannen zijn door in totaal 5 partijen zienswijzen ingediend, deze partijen kunnen na een besluit door de gemeenteraad in beroep gaan tegen dit besluit. Ook vind het college dat het huidige pand van de Aldi moet worden opgevuld door een ander bedrijf zodat er geen gaten gaan vallen in het winkelbestand in Wieringerwerf.
Aankomende donderdagavond vergadert de gemeenteraad over het voorstel van het college.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.