College Hollands Kroon gaat verhit debat tegemoed om afloop bezetting gemeentehuis

Hollands Kroon – Het is de fracties van de PvdA, GroenLinks en ChristenUnie in het verkeerde keelgat geschoten over de manier waarom de gemeente Hollands Kroon met de thuiszorg om gaat in Hollands Kroon.  Vanavond tijdens de besloten informatiemarkt over de thuiszorg zullen deze partijen dan ook aangrijpen om de coalitie op andere gedachten te krijgen.
Lees meer over de thuiszorgproblematiek in ons dossier: Thuiszorg Hollands Kroon
De actievoerders zelf zitten ondertussen niet stil en hebben bij wethouder Mary van Gent een mobiel actiecentrum voor de deur geplaatst en zullen aankomende donderdag tijdens de raadsvergadering met zijn allen aanwezig zijn en van zich laten horen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs