Concert Baloney Celtic Music Lucaskerk Winkel

WINKEL – In de Lucaskerk aan Dorpsstraat 177 in Winkel wordt zaterdag 28 mei om 20.30 uur door Baloney Celtic Music een Keltisch concert gegeven.  Baloney Celtic Music is als band ruim achttien jaar actief en speelt diverse eigen arrangementen, die op de traditionele Ierse en Schotse muziek zijn gebaseerd.
De traditionele liedjes, songs en ballads, handelen over een tal van onderwerpen, waarin met name de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. De toegang bedraagt € 8,50. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang.
Om zeker te zijn van een plaats is reservering gewenst via: baloney@planet.nl of 06-13167730 (mevrouw Rustenburg). Kijk voor meer informatie op www.baloney.nl of op www.facebook.com/baloneycelticmusic.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs