2°C | Amsterdam

Concert Baloney Celtic Music Lucaskerk Winkel

WINKEL – In de Lucaskerk aan Dorpsstraat 177 in Winkel wordt zaterdag 28 mei om 20.30 uur door Baloney Celtic Music een Keltisch concert gegeven.  Baloney Celtic Music is als band ruim achttien jaar actief en speelt diverse eigen arrangementen, die op de traditionele Ierse en Schotse muziek zijn gebaseerd.
De traditionele liedjes, songs en ballads, handelen over een tal van onderwerpen, waarin met name de liefde en heimwee een belangrijke rol spelen. De toegang bedraagt € 8,50. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang.
Om zeker te zijn van een plaats is reservering gewenst via: [email protected] of 06-13167730 (mevrouw Rustenburg). Kijk voor meer informatie op www.baloney.nl of op www.facebook.com/baloneycelticmusic.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.