Creatieve route Oudesluis.

Oudesluis – In het kader van 400 jaar Oudesluis, zijn er in het feestjaar 2016 vele activiteiten in het dorp. Zondag 1 mei is er tussen 11.00 en 17.00 uur de Creatieve wandel- en/of fietsroute. Ruim twintig exposanten tonen in hun eigen huis, atelier en in het kerkje verschillende creatieve werken van hoog niveau.
Er is veel te zien: beelden, bierbrouwerij, fotografie, houtbewerking, keramiek, machinaal borduren, patchwork, schilderijen, sieraden,  strovlechten, tegelmozaïek, weven&spinnen, wol vervilten, zeilmakerij en een expositie over “Oudesluis Toen en Nu”.  Ook worden er op een locatie gedichten voorgedragen.
De routekaart met locaties, namen van de exposanten en het soort werk zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij De Oude Herberg, Noorderweg 9 in Oudesluis.
Meer informatie via:  www.400jaaroudesluis.nl  Annie Zeeman 0224-223911 of Ina Muntjewerf 0224-751606.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs