2°C | Amsterdam

Creatieve route Oudesluis.

Oudesluis – In het kader van 400 jaar Oudesluis, zijn er in het feestjaar 2016 vele activiteiten in het dorp. Zondag 1 mei is er tussen 11.00 en 17.00 uur de Creatieve wandel- en/of fietsroute. Ruim twintig exposanten tonen in hun eigen huis, atelier en in het kerkje verschillende creatieve werken van hoog niveau.
Er is veel te zien: beelden, bierbrouwerij, fotografie, houtbewerking, keramiek, machinaal borduren, patchwork, schilderijen, sieraden,  strovlechten, tegelmozaïek, weven&spinnen, wol vervilten, zeilmakerij en een expositie over “Oudesluis Toen en Nu”.  Ook worden er op een locatie gedichten voorgedragen.
De routekaart met locaties, namen van de exposanten en het soort werk zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij De Oude Herberg, Noorderweg 9 in Oudesluis.
Meer informatie via:  www.400jaaroudesluis.nl  Annie Zeeman 0224-223911 of Ina Muntjewerf 0224-751606.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.