2°C | Amsterdam

Crowdfund mee voor een mooier,gezelliger en leuker Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands Kroon organiseert in het najaar een tweede Crowdfundingsactie waardoor jij jouw idee of initiatief voor een veiliger, gezelliger of schoner Hollands Kroon kunt realiseren! Meld je aan voor 11 september 2017 om zo jouw droom te realiseren voor je buurt of dorp!

Wat is crowdfunding?

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken, waardoor jullie samen werken aan een beter Hollands Kroon.

Wat kun je verwachten?

Vanaf september begeleidt de gemeente Hollands Kroon in samenwerking met het crowdfunding platform 1%Club jou in het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne. Als jij deelneemt aan de crowdfundingactie maak je kans op een bijdrage van de gemeente Hollands Kroon tot een bedrag van maximaal € 2.500.-.
Je krijgt twee workshops waarbij je samen met jouw team aan de slag gaat met het concreet maken van jouw idee en het uitwerken van je crowdfundingcampagne. Vanaf 1 november staat jouw project online en krijg je 30 dagen de tijd om jouw doelbedrag op te halen. Tijdens deze 30 dagen word je actief begeleid om jouw campagne tot een daverend succes te maken.

Hoe aanmelden?

Je meldt je aan via het formulier op www.hetluktons.nl/nl/start-project, met een omschrijving van jouw initiatief of idee, een begroting en leuk beeldmateriaal. Je hoort zo snel mogelijk of jouw initiatief zich leent voor crowdfunding en of je in aanmerking komt voor een bijdrage van de gemeente. Na de workshops begeleiden wij jou met het opzetten van een plan, het bedenken van events en hoe je jouw supporters op de hoogte kunt blijven houden! Want, natuurlijk gaat jouw campagne niet vanzelf als deze eenmaal online staat. Het hangt af van je totaalbedrag, je teamgrootte en de campagne die je wilt voeren, maar reken op een actieve inzet van minimaal 5 uur per week gedurende de voorbereiding en de campagneperiode!

Alle praktische informatie op een rij:

  • Aanmelden voor: 11 september 2017
  • Workshop crowdfunding op: 18 september en 16 oktober 2017
  • Campagnevoeren van: 1 november tot en met 30 november 2017

Meld je aan

Je kunt jouw project aanmelden via het online crowdfunding platform ‘Het lukt ons’. Klik op ‘start een project’, maak een account aan en meld je aan!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.