2°C | Amsterdam

Cultuurkerkje Oudesluis: ‘We hebben er een geitje bij’

Oudesluis – In de voorstelling Piepklein gaat Kiek gaat op bezoek bij opa van de boerderij. Ze kijken samen foto’s van vroeger. Als opa even in de stal is voor een klusje, en Kiek samen met de geit is, gebeurt er iets. De grote geit van opa heeft erge honger en Kiek komt erachter hoe dat komt: er is een geitje geboren!
Het Zoldertheater speelt de peuter/kleutervoorstelling ‘Piepklein’ Met prachtige theaterpoppen en sluit Piepklein naadloos aan op het thema van het bekroonde prentenboek We hebben er een geitje bij van Marjet Huiberts en Iris Deppe Piepklein is een speelse, vrolijke en ontroerende voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar met hun ouders. Met toneel, prachtig poppenspel, mooie liedjes en muziek in een leuk decor van een ‘boerderijwoonkeuken’.
Het Zoldertheater treedt al meerdere jaren op in Oudesluis speciaal voor de peuters en kleuters. Het theater bestaat uit: kinderboekenschrijver en theatermaker: Geert van Diepen (idee, spel en liedteksten) en Lia Rood (idee, spel en poppen) maakt marionetten, theaterpoppen en objecten.
Reacties
Gehoorde reacties na de voorstelling:

  • 40 minuten ademloze aandacht
  • Thuis speelden ze alles na…
  • We zingen de liedjes nog steeds

Waar: Cultuurkerkje Oudesluis. Noorderweg 15, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zondag 10 april 2016
Hoe laat: Aanvang 15:00 uur, zaal open 14:30 uur
Entree: Kinderen 3 euro Volwassenen 6 euro
Reserveren: stuur een mail met amen van de kinderen naar: [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.