Cultuurkerkje Oudesluis: ‘We hebben er een geitje bij’

Oudesluis – In de voorstelling Piepklein gaat Kiek gaat op bezoek bij opa van de boerderij. Ze kijken samen foto’s van vroeger. Als opa even in de stal is voor een klusje, en Kiek samen met de geit is, gebeurt er iets. De grote geit van opa heeft erge honger en Kiek komt erachter hoe dat komt: er is een geitje geboren!
Het Zoldertheater speelt de peuter/kleutervoorstelling ‘Piepklein’ Met prachtige theaterpoppen en sluit Piepklein naadloos aan op het thema van het bekroonde prentenboek We hebben er een geitje bij van Marjet Huiberts en Iris Deppe Piepklein is een speelse, vrolijke en ontroerende voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar met hun ouders. Met toneel, prachtig poppenspel, mooie liedjes en muziek in een leuk decor van een ‘boerderijwoonkeuken’.
Het Zoldertheater treedt al meerdere jaren op in Oudesluis speciaal voor de peuters en kleuters. Het theater bestaat uit: kinderboekenschrijver en theatermaker: Geert van Diepen (idee, spel en liedteksten) en Lia Rood (idee, spel en poppen) maakt marionetten, theaterpoppen en objecten.
Reacties
Gehoorde reacties na de voorstelling:

  • 40 minuten ademloze aandacht
  • Thuis speelden ze alles na…
  • We zingen de liedjes nog steeds

Waar: Cultuurkerkje Oudesluis. Noorderweg 15, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zondag 10 april 2016
Hoe laat: Aanvang 15:00 uur, zaal open 14:30 uur
Entree: Kinderen 3 euro Volwassenen 6 euro
Reserveren: stuur een mail met amen van de kinderen naar: secretaris@kerkjeoudesluis.nl

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs