2°C | Amsterdam

Cursus omgaan met pubers

SCHAGEN – De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit. Daarbij komen de prettige, maar ook de lastige kanten van het omgaan met pubers aan bod. Je krijgt informatie over hoe je goed contact met je kind kunt bevorderen en ruzie kunt voorkomen. Ouders/opvoeders kunnen met elkaar praten en ervaringen uitwisselen. De cursus is voor ouders met een kind op het Voortgezet Onderwijs (12-16 jaar).

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Een cursusgroep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 ouders/opvoeders met kinderen tussen de 12 en 16 jaar, die op het voortgezet onderwijs zitten.

Is de cursus nog niet gepland? Of is deze niet bij jou in de buurt gepland? Je kunt dan altijd contact opnemen via [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.