2°C | Amsterdam

Dag drie van de ‘Fix je Fiets’ actie! Deze keer in Wieringerwerf.

WIERINGERWERF – Afgelopen woensdagochtend vroeg kreeg de schoolgaande jeugd te maken met de ‘Fix je fiets’ actie die de politie samen met Veilig Verkeer Nederland in Hollands Kroon aan het houden is.
Maar liefst 500 scholieren kwamen op de fiets en 27 mensen hadden niet de vereiste verlichting. De politie streek weer met de hand over het hart en hebben lampjes uitgedeeld aan deze mensen zodat iedereen weer veilig op weg kon. #JongerenwerkHollandsKroon zorgde met de ROC stagiaires weer voor de montage. En de scholieren die wel goede verlichting hadden, kregen van VVN een mooie sleutelhanger.
Foto: fix je fiets actie wieringerewerf (Foto: Politie)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.