2°C | Amsterdam

Dag twee van de ‘Fix je fiets’ actie!

ANNA PAULOWNA – Het was weer vroeg dag voor de mensen van de politie die in hun strijd tegen fietsen met ondeugelijke verlichting zoveel mogelijk de mensen hier op aanspreken en waar nodig is een lampje krijgen.
Vanochtend stonden zij op de Randweg in Anna Paulowna waar 252 fietsers werden gecontroleerd en maar 13 de verlichting niet voorelkaar hadden. De politie is dan ook trots dat de jeugd in Anna Paulowna de fietsverlichting zo goed voor mekaar heeft.  De 13 die dit niet voor mekaar hadden kregen een nieuw lampje en een brief voor hun ouders waarin nogmaals wordt gewezen op het hebben van ondeugelijke verlichting en de boete die hier normaal voor wordt gegeven.
Waar ze morgen opduiken? Misschien wel bij jou in het dorp.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.