Dames 1 Kleine Sluis kampioen handbal.


ANNA PAULOWNA – Afgelopen zondag zijn de dames 1 kampioen geworden in de uitwedstrijd bij KSV.
In een spannende wedstrijd is het  Dames 1 gelukt het kampioenschap binnen te halen. Na een spannende eerste helft die met een stand van 5-6 werd bereikt wisten de dames de winst veilig te stellen in de eveneens spannende tweede helft. De eindstand werd 11-15.
Volgende week is de laatste wedstijd thuis tegen Vrone en wat is er mooier om deze meiden massaal aan te moedigen en daarna het kampioensfeest te vieren.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs