2°C | Amsterdam

Dames KVG Wieringermeer gaan op ontdekkingsreis naar Spanje

MIDDENMEER – De eerste ledenavond van het KVG Wieringermeer wordt op donderdag 15 september gehouden in de Meerbaak te Middenmeer. De aanwezigen zullen door de heer Willem Vriend op boeiende wijze meegenomen worden naar het zuidelijkste puntje van Andalusië in Spanje.
Vele jaren woonde hij er met zijn vrouw in de Genal vallei. Het groene, heuvelachtige gebied wordt gekarakteriseerd door vijftien witte dorpen gebouwd tegen steile heuvelruggen.
Hoe leeft men in zo’n klein dorp, omringd door natuur?
Willem zal vertellen over zijn ontmoetingen met de vallei bewoners, hun unieke leefwijze met de rol van de vrouwen en de ouderen, de ruilhandel en de dorpsfeesten. Bovendien vertelt hij over het leven in harmonie met de natuur, het bouwen met natuurlijke materialen en het werken in bossen en groentetuinen. Zijn ervaringen worden omlijst met prachtige beelden, korte filmfragmenten en muziek.
Een verrassende kijk op een manier van leven om gelukkig van te worden. Ook niet-leden en heren zijn welkom en betalen, naast de consumpties, € 3,- entree. Na afloop is er gelegenheid om boeken van Willem Vriend te kopen.
De aanvang in de Meerbaak op donderdag 15 september is om 19.30 uur. De eerste excursie is ook vastgelegd en gaat op donderdag 29 september naar Andijk waar de kostelijke schilderijen van Marius van Dokkum te bezichtigen zijn.
Opgave bij Emmie Wouts, telefoon 0227 602868 tot 21 september of op de ledenavond.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.