2°C | Amsterdam

Dankzij Noorderkwartier NV voelt Barry zich op z’n ‘gemakkie’

REGIONIEUWS – In het magazijn van Pilkes in Stompetoren staat Barry tussen de lantaarnpalen. Naast zijn voeten op de grond staat een grote bak met een soort teer. Met een dikke kwast smeert hij het goedje op de onderkanten van de lantaarnpalen. In totaal doet hij dat bij 100 lantaarnpalen. Het gaat best vlot en Barry vindt het ook erg leuk om te doen. “Ik heb het hier onwijs naar mijn zin”, vertelt hij, terwijl hij gewoon doorwerkt.
Barry is sinds oktober vorig jaar gedetacheerd bij Pilkes als algemeen magazijnmedewerker. Hij ondersteunt de buitendienst, mocht dat nodig zijn. Pilkes is gespecialiseerd op het gebied van infratechniek, elektrotechniek en ouderhoud. Toen Jerry van Agros (het bedrijf dat ons helpt om werknemers te laten uitstromen) over de functie hoorde, dacht hij gelijk aan Barry. “Het was een schot in de roos”, zegt Jerry achteraf.
De werkzaamheden die Barry uitvoert heeft hij niet eerder gedaan. “Ik heb van alles hier geleerd.” Armaturen (= draagconstructie voor een lamp) vervangen bijvoorbeeld. “Ik kon dat eerst niet. Nu wel. Alles wordt mij keurig uitgelegd en heel kalm aan.” Voor Barry werkt het goed, want hij is moeilijk lerend. “De rustige uitleg is ideaal voor mij. Ze gaan hier goed om met mijn beperking. Ze laten me in mijn waarde. Ik voel me hier op m’n gemakkie.”
Toen Barry de kans kreeg om bij Pilkes aan de slag te gaan heeft hij die met beide handen aangepakt. “Ik houd van nieuwe dingen, ben leergierig”, vertelt hij blij. Barry’s leidinggevende is goed over hem te spreken. “Barry werkt zelfstandig en hij is er altijd. Hij is een genot om mee te werken. We willen hem niet kwijt.” Barry is ook helemaal niet van plan om ergens heen te gaan. “Ik zou het iedereen aanraden om gedetacheerd te worden.”
Via: Noorderkwartier NV

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.