Dappere wijkagent Den Helder vangt slang

Regionieuws – Ed Jurrjens, wijkagent in Den Helder, heeft zondagmiddag 27 maart Den Helder voor paniek behoed toen hij een heuze, en vrij onschuldige niet giftige, rattenslang ontdekte.
De wijkagen wist de slang te vangen en overgedragen aan de dierenambulance die de slang mee hebben genomen en een veilig en warm plekje hebben gegeven. Het is onduidelijk hoe de slang op straat is gekomen en wie de eigenaar is. Rattenslangen staan er bekend om dat zij ware Houdini’s zijn en door de kleinste gaatjes en spleten kunnen kruipen om te ontsnappen.
https://twitter.com/POL_EdJurrjens/status/714071300675932161

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs