De kwartfinale van de Cruyff Courts 6 vs 6 terug in Schagen!

REGIONIEUWS – Sportservice Schagen organiseert op woensdag 11 mei in samenwerking met de Cruyff Foundation de kwartfinale van de Cruyff Courts 6 vs 6. Dit is een (inter)nationaal voetbalkampioenschap. Tijdens voorrondes in Schagen, Hoorn, Den Helder en Alkmaar hebben de basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 gestreden om een plaats in deze kwartfinale.
Cruyff Court Schagen
Op het Cruyff Court van Schagen mogen de voorronde winnaars het op 11 mei tegen elkaar opnemen om een plaats te bemachtigen in de halve finale. Het belooft een waar spektakel te worden met spectaculaire side-events waar spelers en enthousiaste supporters aan mee kunnen doen.
Jongens en meisjes
Zowel de jongens als de meisjes maken in een onderlinge strijd uit wie er deel mogen nemen aan de halve finale, die dit jaar in Haarlem plaatsvindt. Jongens en meisjes spelen in aparte poules.
Wat Cruyff Courts 6 vs 6 uniek maakt is de centrale rol die Fair Play speelt tijdens het evenement. Dit jaar mag naast de winnaar namelijk ook de winnaar van de “Respect Award” door naar de halve finale. Alle teams moeten dus op alle fronten alles uit de kast halen om deze sportieve krachtmeting winnend af te sluiten.
Supporters
Supporters zijn natuurlijk van harte welkom om de teams aan te komen moedigen vanaf de zijlijn. Daarbij zijn er ook een aantal side-events voor de sportievelingen onder ons. Kijk bijvoorbeeld hoe hard je de bal in het doel kunt schieten met de speed-check, hoe behendig je bent over de stormbaan of laat je individuele voetbalvaardigheden zien in een 1 tegen 1 wedstrijdje in onze eigen panna-kooi.
Meer info
De kwartfinale gaat op 11 mei om 14.30 uur van start. Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Remy Kluvers van Sportservice Schagen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs