De Laatste Druppel in Keesschuur Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Het Pettemerkoor De Laatste Druppel geeft zondag 31 januari om 14.00 uur een optreden in de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna. De toegang is gratis. Pettemerkoor De Laatste Druppel.
Het koor is opgericht in mei 2001 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een groep van zo’n vijftig leden. De Laatste Druppel staat onder muzikale leiding van Cees Langedijk. De zang wordt ondersteund door orkestbanden en er worden verschillende solo’s gezongen.
Kijk voor meer informatie op www.delaatstedruppelpetten.nl. Bezoekers aan het concert in de Keesschuur worden verzocht om hun auto te parkeren bij de begraafplaats (op loopafstand)

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs