De Meerkoetelaars, “Vroeg op stap verkleedavond”

Middenmeer – Na 2 dagen ‘’rustig’’ inkomen gaat het echte werk beginnen. Dit is de dag waarop decompetitie los barst en rivaliserende groepen en individuen uit de doeken doen waar ze al die tijd voor het Carnaval mee bezig zijn geweest!
Top Secret worden allecreaties naar de Koetelburcht vervoerd om te voorkomen dat ook maar iets uit lekt. Vervolgens gaat het erom spannen wie de hofdames op het podium plaatsen om defelbegeerde hoofdprijs in ontvangst te nemen. Uit voorgaande jaren blijkt hoe mooide creaties en de daarop volgende strijd is. De cultuurschuur met alle lokale bekenden staan nog vers op het netvlies maar ook de Minions waren prachtig.

  • Wanneer: Zondag 7 februari 2016
  • Zaal open 16.11 uur – €5,- entree (
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs