De Wieringer Obstacle Run, geef je nu op..

WIERINGEN – Wil jij laten zien uit wat voor (Wieringer) hout je gesneden bent? Grijp dan nu je kans tijdens de Wieringer Obstacle Run op zaterdag 18 juni!
Tijdens de Wieringer Run kun je over een parcours van circa 5 km tijgeren over het Lutjestrand, kruipen door de Westerlandse modder en klimmen op het ruige terrein rond het Amstelmeer. Deze Run is bedoeld voor alle stoere vrouwen, mannen, meisjes en jongens die willen laten zien wat ze waard zijn!
Meedoen aan de Wieringer Obstacle Run? Geef je dan op als duo (bijvoorbeeld jij en je vader of moeder, vriend of vriendin), als team (familie, vrienden, collega’s) of individueel. Deelname aan de Wieringer Obstacle Run is gratis. Minimum leeftijd om te mogen deelnemen is 13 jaar. Deelname aan de Run is voor eigen risico. Na afloop wacht een verkoelend bad door de Brandweer en natuurlijk eeuwige roem!
Startpunt van de Wieringer Obstacle Run is de grote tent op het terrein van het Dorpsfeest. Aanvang: 17.00 uur. Zorg dat je uiterlijk 16.45 uur aanwezig bent. Lengte parcours: circa 5 km. Aantal hindernissen: circa 20. Hou de media (kranten en Facebook) in de gaten!
Opgeven voor de Wieringer Obstacle Run kan vanaf nu via email:info@dorpsfeestwesterland.nl of telefonisch bij Niels Deijkers: 06-102 60 444.
LET OP: vermeld bij je inschrijving je naam, je emailadres en telefoonnummer, je leeftijd en met hoeveel personen (team) je meedoet. Je krijgt dan binnen 5 werkdagen bericht van ons.
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs