2°C | Amsterdam

De Wieringer Obstacle Run, geef je nu op..

WIERINGEN – Wil jij laten zien uit wat voor (Wieringer) hout je gesneden bent? Grijp dan nu je kans tijdens de Wieringer Obstacle Run op zaterdag 18 juni!
Tijdens de Wieringer Run kun je over een parcours van circa 5 km tijgeren over het Lutjestrand, kruipen door de Westerlandse modder en klimmen op het ruige terrein rond het Amstelmeer. Deze Run is bedoeld voor alle stoere vrouwen, mannen, meisjes en jongens die willen laten zien wat ze waard zijn!
Meedoen aan de Wieringer Obstacle Run? Geef je dan op als duo (bijvoorbeeld jij en je vader of moeder, vriend of vriendin), als team (familie, vrienden, collega’s) of individueel. Deelname aan de Wieringer Obstacle Run is gratis. Minimum leeftijd om te mogen deelnemen is 13 jaar. Deelname aan de Run is voor eigen risico. Na afloop wacht een verkoelend bad door de Brandweer en natuurlijk eeuwige roem!
Startpunt van de Wieringer Obstacle Run is de grote tent op het terrein van het Dorpsfeest. Aanvang: 17.00 uur. Zorg dat je uiterlijk 16.45 uur aanwezig bent. Lengte parcours: circa 5 km. Aantal hindernissen: circa 20. Hou de media (kranten en Facebook) in de gaten!
Opgeven voor de Wieringer Obstacle Run kan vanaf nu via email:[email protected] of telefonisch bij Niels Deijkers: 06-102 60 444.
LET OP: vermeld bij je inschrijving je naam, je emailadres en telefoonnummer, je leeftijd en met hoeveel personen (team) je meedoet. Je krijgt dan binnen 5 werkdagen bericht van ons.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.