2°C | Amsterdam

De Wooncompagnie gaat 80 woningen in Hollands Kroon bouwen

Hollands Kroon – De Wooncompagnie gaat 80 woningen bouwen in de gemeente Hollands Kroon. Het gaat om goedkopere huurwoningen, de zogenaamde sociale huurwoningen. Het college heeft zich hard gemaakt voor extra woningbouw.
Er is nu al een wachtlijst voor sociale huurwoningen. De vraag naar sociale huurwoningen gaat toenemen omdat de gemeente meer vergunninghouders moet gaan huisvesten. Het college wil niet dat dit ten koste gaat van onze huidige inwoners. Daarom worden er ook huurwoningen gebouwd voor regulier woningzoekenden.

Bouw woningen

De Wooncompagnie onderzoekt samen met de gemeente hoe de woningen zo snel mogelijk gebouwd kunnen worden. Dit jaar gaat de bouw van een groot aantal woningen al beginnen. Dit gebeurt in ieder geval in Middenmeer. Wij informeren u daarover zodra de plannen concreter zijn uitgewerkt.

Afspraken met andere woningbouwverenigingen

De gemeente gaat ook met Woningbouwvereniging Beter Wonen en Woningbouwvereniging Anna Paulowna afspraken maken over het bouwen van extra woningen

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.