De Wooncompagnie gaat 80 woningen in Hollands Kroon bouwen

Hollands Kroon – De Wooncompagnie gaat 80 woningen bouwen in de gemeente Hollands Kroon. Het gaat om goedkopere huurwoningen, de zogenaamde sociale huurwoningen. Het college heeft zich hard gemaakt voor extra woningbouw.
Er is nu al een wachtlijst voor sociale huurwoningen. De vraag naar sociale huurwoningen gaat toenemen omdat de gemeente meer vergunninghouders moet gaan huisvesten. Het college wil niet dat dit ten koste gaat van onze huidige inwoners. Daarom worden er ook huurwoningen gebouwd voor regulier woningzoekenden.

Bouw woningen

De Wooncompagnie onderzoekt samen met de gemeente hoe de woningen zo snel mogelijk gebouwd kunnen worden. Dit jaar gaat de bouw van een groot aantal woningen al beginnen. Dit gebeurt in ieder geval in Middenmeer. Wij informeren u daarover zodra de plannen concreter zijn uitgewerkt.

Afspraken met andere woningbouwverenigingen

De gemeente gaat ook met Woningbouwvereniging Beter Wonen en Woningbouwvereniging Anna Paulowna afspraken maken over het bouwen van extra woningen

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs