2°C | Amsterdam

Definitief 160 arbeidsmigranten op terrein Joods Werkdorp Slootdorp

SLOOTDORP – De gemeenteraad van Hollands Kroon heeft de knoop doorgehakt en besloten dat er definitief 160 arbeidsmigranten mogen worden opgevangen op het terrein van het voormalig Joods Werkdorp in Slootdorp.

Op het terrein komen zeven barakken waar de arbeidsmigranten in worden gehuisvest. In de boerderij zelf worden geen arbeidsmigranten in gehuisvest, hier ziet eigenaar Joep Karel na veel protesten vanaf.  Van de originele plannen is nog maar een deel overeind gebleven, zo zouden er eerst 280 arbeidsmigranten op het terrein worden gehuisvest, dit is nu gelimiteerd op 160.

Tegen de plannen om 280 arbeidsmigranten op het terrein te huisvesten kwamen veel inwoners van Slootdorp tegen in protest, velen vonden het teveel voor een klein dorpje als Slootdorp.

In totaal heeft het 12 jaar geduurd voor er eindelijk een beslissing is genomen, rechtszaken, protesten, gemeenteraden die tegen waren, maar nu kan projectontwikkelaar eindelijk aan de slag.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.